Barcodes zijn een onmisbaar middel om te markeren. Zonder hen is het boekhoudsysteem in handel en logistiek gewoon ondenkbaar.

Het afdrukken van barcodes vereist een zekere vaardigheid en hoogwaardige apparatuur, omdat het afhankelijk is van de duidelijkheid van de afdruk en de geletterdheid van uitvoering of de lezer alle nodige informatie over het product kan krijgen. De drukkerij Fleks-n-Roll, die sinds 2003 op de markt is, heeft zeer professionele specialisten in dienst en heeft ook een grote vloot moderne drukmachines. We gebruiken alleen Europese grondstoffen, we hebben een FSC-certificaat. Hierdoor kunnen we labels van uitstekende kwaliteit produceren en barcodes en QR-codes afdrukken met een hoog contrast en helderheid.

De barcode kan volledig worden afgedrukt voor de volledige grootte van het label of deel uitmaken van een preprint (link naar het menu-item: Preprint). Alle maten en kleuren zijn beschikbaar voor bestelling. Bel ons nu en ontvang een gratis consult over de selectie van kleuren voor een betere leesbaarheid:

31203690452