Het bedrijf "Flex-n-Roll" is een toonaangevende drukkerij in Rusland en Wit-Rusland, we zijn sinds 2003 op de markt. Het merk FLEX-N-ROLL staat garant voor kwaliteit, professionele oplossingen en een betrouwbaar partnerschap. U kunt verzekert zijn dat u producten rechtstreeks bij de fabrikant koopt. Elke maand produceert het bedrijf meer dan 3 miljoen vierkante meter roletiketten. Onze productiefaciliteiten omvatten 12 drukmachines, 15 post-drukmachines en 1 drukperscomplex. Voor de productie van schone, zelfklevende etiketten gebruiken we 5 machines, waaronder het geautomatiseerde Omega Converter - Vectra-complex.

 

 

De kwaliteit van onze labels wordt op het hoogste niveau bevestigd. Elk jaar nemen we deel en winnen we prijzen in de prestigieuze professionele competities FlexoTech Awards en FINAT Label Competition, de overwinning waarin ons bedrijf geloofwaardigheid en expertise van het internationale niveau gaf.

 

 

Onder onze klanten bevinden zich niet alleen toonaangevende bedrijven in Rusland, Wit-Rusland, maar ook wereldberoemde merken. Zo hebben Nestlé S. A. en PepsiCo Inc. ons de bedrukking van etiketten voor hun producten toevertrouwd.
We werken alleen met Europese grondstoffen, we hebben alle benodigde hygiënecertificaten, inclusief het FSC supply chain-certificaat.

 

 

Wij nodigen u uit om ervoor te zorgen dat labels die niet in Duitsland zijn gemaakt ook van hoge kwaliteit kunnen zijn. Tevreden klanten zijn de belangrijkste prioriteit van ons bedrijf, daarom creëren we individuele oplossingen voor uw bedrijf en maken we het proces van orderverwerking eenvoudig en comfortabel voor u.
Hoogwaardige grondstoffen voor etiketten, toepassing van de beste afdruktechnologieën, werken met moderne apparatuur en hooggekwalificeerd personeel - dit zijn de sleutels tot het succes van de Flex-n-Roll drukkerij. Met uitgebreide ervaring en het koesteren van het vertrouwen van onze klanten en partners, bieden wij een waardige professionele service en de optimale prijs-kwaliteitverhouding.
Bel ons nu en ontvang 5% korting:

31203690452